Kayıtlı Ruhsatlı Sıhhı Tesisat Bir Telefonla Servis Hizmeti

Sıhhi Tesisat İşlemi Nedir?


 Her hangi bir kaynaktan alınan suyun, bütün kullanıcılarına temiz olarak ulaşmasını ve kullanılmış suyun boşaltılmasında kullanılan boru hattının oluşturulmasına sıhhi tesisat denir. Evlerimizde iş yerlerimizde bulunan lavabolar, banyolar, klozetler, evyelerin gider sistemi ve suların bize ulaştığı bataryalar birer tesisat malzemeleridir.

  Sıklıkla yaşadığımız conta sorunları veya klozet musluklarının arıza yapması, giderlerin tıkanması, borulardan gelen sızıntılar günlük hayatımızda karşılaştığımız problemlerdendir. Bu gibi tesisatınızda sorun yaşadığınız an, Antalya su tesisat tamircisi aramanıza hiç gerek yok 0532 654 96 72 numaradan bize ulaşabilirsiniz.

 Büyük şehirde yaşayıp ta tesisat problemi yaşamayan yoktur. Su tesisatınızın su tesisatçısıyım deyip doğru uygulamaları yapmadığı, su tesisat borularının doğru bağlanmaması ve klozet, küvet gibi kullandığımız araçların montajı iyi yapılmamış olabilir bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz. Gerekse tesisatın döşenmesinde gerekse dış etkenlerden kaynaklanan sorunları çözmek için Antalya su tesisat malzemelerinden yararlanmak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

 Tesisat sisteminizin kurulduktan sonra pis suyun atılma şekli oldukça önemlidir. İnsan sağlığı için bu suların şehir kanalizasyonuna, şehir kanalizasyonu olmayan yerlerde ise süzme veya çökertme çukurlarına atılması gereklidir. Sıhhi tesisat işlerinizde hiç tereddüt etmeden bizlere emanet edebilirsiniz.

 Eksik parçalarınızı Antalya su tesisatçınız olarak bizden temin edebilirsiniz ya da bizi arayarak sorununuzu bildirip, size hızlı, kaliteli, güvenilir, dayanıklı, uzun ömürlü hizmet sunmak için hizmetinizdeyiz.
Su tesisatı