Kayıtlı Ruhsatlı Sıhhı Tesisat Bir Telefonla Servis Hizmeti

Musluk, Klozet Ve Sifon Tamiratı


 Evinizde veya iş yerinizde sıkça karşımıza çıkan bir sorunumuz var. Musluk bozulmaları ve klozet tamiratı bu iki sorun tamir ve değişim gerektiren tadilatlardandır. Genelde kendi işimizi yapmaya çalışırız, sanki kendi mesleğimiz, musluk ve klozet tamiratı yapmak ya da eskiyen parçayı değiştirmeye çalışırız. Birkaç hafta sonra o özenerek tamir ettiğiniz musluklar sızdırmaya devam eder. Sürekli problem yaşamamanız için bu gibi tadilat işlerini uzmanlarına bırakmanız sizin için en doğru karar olacaktır.
 
 Su tesisatı işlerinde Antalya’ da hizmet vermekteyiz. Musluk tamiri için Antalya hızlı tesisat hizmeti vermek için Antalya Su Tesisatı hizmetinizdedir. Antalya’da bölge fark etmeksizin musluk arızalarınızda bizimle 0532 654 96 72 iletişime geçiniz. Vana, musluk ve klozet tamirinde dilerseniz parçaları siz alın, biz düzenli bir şekilde monte edelim ya da kaliteli ve uygun fiyatlarla biz tadilat malzemelerini getirip monte edelim. Antalya ve neredeyse bütün ilçelerine hızlı tesisat hizmeti vermekteyiz.
 
 Musluk tamiri, için Antalya su tesisatı olarak, siz değerli müşterilerimize hızlı ve kaliteli tesisat hizmeti sunmaktayız.
 
 Klozet ve sifon tamiri ve montajı; Gün boyunca kullandığımız klozetler, belirli zaman içerisinde kullanım durumuna bağlı olarak ya da dış etmenler sonucu hasar görmüş ve kullanılmaz hale gelmiş olabilir. Bu gibi durumlarda Antalya su tesisatçısı olarak bizle iletişime geçerek ( 0532 654 96 72 ) arızanın en kısa sürede onarılmasını sağlayın. Hızlı tesisatçınız olarak uzman ekibimiz tarafından hasar tespit edilerek işe başlanır. Tamir edilecek olan yer tamir gerektiriyorsa, tamir işlemi yapılır. Hasarlı yer tamir edilemeyecek kadar ileri düzeydeyse yenisi ile değiştirilmesi uygun olacaktır. Sizlere hem klozet ve sifon tamiratında hem de yani alacağınız klozet ve sifon parçalarının montajında siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
 
 Uzman ekibimiz tarafından onarılan veya değiştirilen klozet ve sifon tamirinde sizlere kullanıma hazır alanlar bırakıyoruz. Kaliteli ve uygun fiyatlarımızla birlikte sizlere güler yüzle sunduğumuz hizmetimizden, memnuniyet garantisi veriyoruz.
Musluk, Klozet ve Sifon tadilatında hiçbir yeri kırıp dökmeden Musluk, klozet ve sifon arızasını tamir ediyoruz. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bütün semtlerine ve mahallelerine hizmet vermekteyiz. Konyaaltı, Kepez ilçelerinde daha çok hizmet vermekteyiz. Hurma, Arapsuyu, Toros mahallelerine 20 dakika gibi kısa bir sürede ulaşarak en hızlı musluk, Klozet ve sifon tamiratı hizmeti vermekteyiz.
Su tesisatı